En rundtur i den nye højskolesangbog med biblioteksmusikant Peter Elmelund

Peter Elmelund
Vores højskolesangbog er mere end 125 år gammel, men har formået at følge med – vi er nu nået til 19. udgave. Her er en fjerdedel nye sange, og som vanligt var der ståhej, da den udkom.

Den 3 november kl. 15.00 og frem til kl. 17.00 vil der være mulighed for, at deltage i et arrangement med Peter Elmelund om vores nye højskolesangbog. Arrangemenetet finder sted i Lærernes Hus, hvor der vil være mulighed for kaffe/te og lidt sødt.

Tilmeldingen skal foregår til Regitze på kredkontoret på 86 41 71 88 eller på 130@dlf.org. Sidste tilmeldings frist er mandag den. 31 oktober.

En rundtur i den nye højskolesangbog med biblioteksmusikant Peter Elmelund

Vores højskolesangbog er mere end 125 år gammel, men har formået at følge med – vi er nu nået til 19. udgave. Her er en fjerdedel nye sange, og som vanligt var der ståhej, da den udkom. ”Hvorfor er min yndlingssang røget ud, hvorfor er den dér dårlige sang kommet med?”

Denne eftermiddag vil biblioteksmusikant Peter Elmelund give en rundtur i Højskolesangbogen, og vi skal synge mange sange: flere af de nye – og også en del af de gamle. Peter vil give sangene ord med på vejen og sætte dem ind i sammenhæng.