AArhus Havn

Aarhus Havn
SOMMERUDFLUGT den 2. juni til havnefronten i Århus. Vi begynder udflugten ved Radio ABC, Brotoften, hvor vi stiger på bussen kl 8,30.

SOMMERUDFLUGT den 2. juni til havnefronten i Århus.

 Vi begynder udflugten ved Radio ABC, Brotoften, hvor vi stiger på bussen kl 8,30.

Kursen sættes mod Århus Ø, hvor vi efter kaffe/rundstykker udenfor bussen, bliver ført på byvandring -1,5 time - af to guider. Vi skal opleve den nye bydel med arkitektoniske bygninger og vandaktiviteter på de nye bynære havnearealer.

Herefter bliver der “fri leg” i og omkring Dokk1, som er blevet byens kulturelle samlingspunkt med kunst, udstillinger, bibliotek, borgerservice, café mm.

Over middag fortsætter bussen ud til Århus Havnecenter, hvor kantinen byder på en eurestbuffet med pålæg, salater og en varm klassisk dansk ret.

Senere stiger en guide på vores bus og foreviser Danmarks største containerhavn med terminaler, moler og virksomheder.

Hen på eftermiddagen kører vi hjem med et pitstop i Tangkrogen, hvor vi holder pause med lidt vin mm. Vi er i Randers ca 17,30.

Tilmelding senest 25. maj kl 12. Prisen er 200 kr for medlemmer og betales ved tilmelding.Betaling til vores bank Reg.Nr 0400 konto 108 001 4911 eller mobilepay 74658 (påfør navne eller medlemsnummer ved indbetaling)

Bussen har plads til 50 deltagere, så “først til mølle” gælder.

Ægtefæller uden medlemskab kan deltage for 250 kr, hvis der er plads.