Bamse - et arrangement med Flemming Baade

Næste arrangement for pensionisterne er den 13. april kl. 15.00

Foredrag med Flemming Baade om Bamse

Torsdag d.13.april kl.15.00 – 17.00

Flemming Baade, som vi har truffet bekendtskab med ved flere lejligheder, har lavet et nyt foredrag om Flemming Bamse Jørgensen. Foredrage bygger på samme læst som de foregående. En fortælling om personens liv, krydret med en masse fællessang og musik.

Flemming Bamse Jørgensen var aktiv med Bamses Venner i 40 år. Han ønskede sig ikke at være kunstner, men ville bare spille og underholde folk, få dem til at synge og danse. En start som adoptivbarn ind i en direktørfamilie, der ellers havde planer for at han skulle overtage familiens virksomhed, satte sit præg på Flemmings liv. De senere år lavede han spændende solo-projekter, hvor han med stor succes fortolkede andre genrer. Privat var Flemming en overordentlig kærlig ægtemand og far, familien betød alt. Mad - ristet hotdogs, Cocio, lagkager o.s.v. - gav Flemmings sit kælenavn “Bamse" allerede i ungdommen. Han døde alt for tidligt i en alder af 63 år.

 Tilmelding til kontoret senest den 11. april på mail 130@dlf.org eller telefon 8641 7188 (nb - vær opmærksom på, at kontoret er lukket i påsken.