Valg til Europa-parlamentet - debatmøde

Hver dag bliver vores arbejdsliv påvirket at lovgivning og direktiver fra EU, derfor er det ikke ligegyldigt hvem vi sender til Brussel og hvilke dagsordner de vil kæmpe for. EU skal kæmpe for dig.

Kære medlem,

EU-valget nærmer sig, og det skal handle om vores hverdag og vores arbejde.

Hver dag bliver vores arbejdsliv påvirket at lovgivning og direktiver fra EU, derfor er det ikke ligegyldigt hvem vi sender til Brussel og hvilke dagsordner de vil kæmpe for. EU skal kæmpe for dig.

Derfor inviterer FH Østjylland til debat op til EU-valgt. Det handler ikke kun om, at vi skal høre hvad politikerne vil gøre for os, men lige så vigtigt, at de hører om vores hverdag og de problemer vi oplever, når de lander i parlamentet.

Vi vil tage fat på presserende emner som social dumping, arbejdsmiljø, og grønne arbejdspladser, samt andre emner der er en del af vores arbejdsliv.

Tilmelding er nødvendig og der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig i dag.

 

Tilmeld dig her

 

Sted

3F Randers

Tronholmen 9
8960 Randers SØ

Dato og tid

Onsdag d. 22. maj 2024 kl. 19:00 til 21:00

 

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 22. maj 2024 kl. 12:00

 

Hvad kan du forvente?

Arrangementet ledes af Niels Jespersen, chefredaktør for Netavisen Pio, som vil sikre en livlig og spændende debat. Vi starter med en kort præsentation af de deltagende politikere, der vil skitsere deres perspektiver på de emner, vi står over for. Efterfølgende vil du have mulighed for at stille spørgsmål, fortælle om din hverdag og deltage i en åben debat.

Dette valg har stor betydning for vores arbejdspladser og vores hverdag. Ved at deltage i denne debat, får du mulighed for at påvirke de emner og beslutninger, der former vores fremtid i EU.

Din stemme er din styrke. Dit arbejde er vores fremtid. Kom og vær med til at sikre, at EU-valget handler om vores hverdag og vi får et EU der arbejder for os.

Vi glæder os til at se dig til en engageret og meningsfuld debat!

 

Med venlig hilsen,

Nana Højlund                                   Leif Plauborg
Formand for FH Østjylland                Formand for FH Randers

Målgruppe