Tak for indsatsen Keld

Keld Og Leif
Ved årsskiftet takkede Keld Pedersen af som medlem af pensionistudvalget

Ved arrangementet den 3. marts om Putins Rusland, blev der sagt tak for indsatsen som aktiv i pensionistudvalget i 12 år. 

Leif Plauborg, formand i Randers Lærerforening takkede Keld for indsatsen, og han overrakte blomster og en vingave til Keld. 

I sin tale sagde Leif bl.a. følgende: 

"Kære Keld

Der kommer altid en dag, hvor man føler, at det er det rigtige tidspunkt at sige stop. Du nåede frem til, at din tid – ikke som aktiv pensionist i Randers Lærerforening – men i udvalget skulle stoppe ved udgangen af 2021.

Du har været med i 12 år i udvalget, så antallet af arrangementer her i huset eller udflugter til forskellige steder i kongeriget, hvor du har været med, deltaget i planlægningen eller sågar været ansvarlig for,  har været enormt.

Ildhu, interesse og engagement er tre ord, der kan sættes på indsatsen.

Samtidig har du også haft en generel interesse i Danmarks Lærerforening – altid tages fat min forgænger eller mig for at høre lidt om, stille spørgsmål til eller fortælle lidt om…. I må jo hver i sær tænke om hvad…

Din interesse for arbejdet har også afspejlet sig i, at du har deltaget i årsmøder, været aktiv i pensionistgruppen i de østjyske kredse og været kongresdelegeret i Danmarks Lærerforening.

Tusind tak for indsatsen..

Og vi glæder os til at se dig som gæst til de kommende arrangementer her i huset og på udflugten."

Heldigvis er der nye medlemmer på vej ind i udvalget, så der fortsat vil blive arrangeret en lang række af gode og spændende arrangementer for pensionisterne i Randers Lærerforening.