Den nye kredsstyrelse

Styrelse 1 April 2022
Nyt styrelsesmedlem og genvalg til fire andre

Torsdag den 17. marts blev der afholdt generalforsamling i Randers Lærerforening, og det betød nyvalg til et kredsstyrelsesmedlem. Anja Bråten Møller fra Korshøjskolen afløser Michael Povlsen den 1. april.

Michael blev valgt til kredsstyrelsen i 2014 og valgte at sige stop til udgangen af denne valgperiode.

Udover nyvalget af Anja Bråten Møller var der tale om genvalg til Leif Plauborg (formand), Mads Christensen (næstformand) og de to øvrige styrelsesmedlemmer Pia Husted Foersom og Anne Julie Høgh Boel.

På generalforsamlingen blev bl.a. følgende emner taget op: lønforhold, flygtninge fra Ukraine, uddannelse og kompetenceudvikling, realisering af arbejdstidsaftalen, ”Sammen om Skolen”, det kommunale budget og samarbejdet i kommunen.

Desuden blev Fagbevægelsens Hovedorganisation i Randers nævnt. Her har man et godt samarbejde på tværs af de forskellige faglige organisationer.

I forbindelse med generalforsamlingen blev der sagt en stor tak for indsatsen til Michael Povlsen, der bl.a. har varetaget opgaven som kredskasserer og kursusansvarlig i sin periode i kredsstyrelsen i Randers Lærerforening.

På billedet er det fra venstre Anja Bråten Møller, Leif Plauborg, Pia Husted Foersom, Mads Christensen og Anne Julie Høgh Boel