Valg til kredsstyrelsen og øvrige poster 2020

I år er der valg til kredsstyrelsen på Randers Lærerforenings generalforsamling, der afholdes virtuelt den 10. juni 2020 Alle medlemmer har mulighed for at stille op som kandidat til kredsstyrelsen.

Hvis der skulle være medlemmer, der overvejer at stille op og gerne vil høre lidt om, hvad arbejdet indebærer, kan styrelsen kontaktes på telefon 8641 7188. 

Alle, der ønsker at kandidere til en af posten kan få sit valgoplæg bragt på hjemmesiden. Oplægget, der må maksimalt fylde et A4-ark, og skal være modtaget på mail 130@dlf.org senest den 27. maj. Der må samtidig gerne indsendes et billede.

Udover dette skal vi have din tilladelse til at bringe billede og omtale grundet Persondataloven.

Følgende har meldt deres kandidatur

Der skal vælges formand, næstformand og tre styrelsesmedlemmer, hvoraf to også er kongresdelegerede.

  • Valg af formand – nuværende kredsformand Leif Plauborg genopstiller
  • Valg af næstformand . Nuværende styrelsesmedlem Mads Christensen har meddelt, at han er kandidat til næstformandsposten.
  • Tre medlemmer til styrelsen, hvoraf to er kongresdelegerede. Nuværende styrelsesmedlemmer Pia Foersom og Michael Povlsen genopstiller, mens Anne Julie Høgh Boel, tillidsrepræsentant på Langå, Skole har meddelt, at hun er kandidat.
  • To suppleanter – Birgitte Ramm (TR på Grønhøjskolen) og Martinella Bach (TR på Østervangsskolen) har meddelt, at de er kandidater.
  • To revisorer – Bent Gindesgård og Jens Ole Sørensen genopstiller.
  • En revisorsuppleant – Svend Madsen genopstiller.

 

På hjemmesiden kan du læse mere om valgene og de forskellige kandidaters valgoplæg – klik her.

Indtil valghandlingen starter på generalforsamlingen, kan man stille op til valgene.

 

Emner

Målgruppe