Skolebesøg på Grønhøjskolen

Randers Lærerforenings næstformand Jette Husum har været på skolebesøg på Grønhøjskolen og hun fortæller:
Elever

Jeg har i dag været på skolebesøg på Grønhøjskolen og været hjælpelærer. Der var planlagt emnedag for 7.kl. med emnet Danmarks udvikling geologisk set. Jeg ved ikke lige om emnet hed sådan, men det var det klassen var beskæftiget med i de 4 timer, som jeg var der.

Det var en fin oplevelse at være med til at arbejde med morænebakker, hedesletter, Møns Klint, meteornedslag i fjerne tider osv. Skoledagen bragte mig hele vejen rundt i inklusionens labyrinter. Lærere skal kunne rumme meget.

To gange var jeg med på gårdvagt, og her fik vi ved selvsyn konstateret, hvad blæsten kan klare, idet det fine havsand, som er faldunderlaget i parkourområdet, fløj rund og lagde sig i små klitter på skolen. Næppe indtænkt af designerne, men gjort af naturen af egen kraft.

Tak for en dejlig dag på Grønhøjskolen, hvor det duftede af jul over det hele. Der var arrangeret et stort tema for 6. årgang inklusiv de gæstende elever fra Havndal skoles 6. kl. Temaet var jul, og der foregik bl.a i skolekøkkenet, hvor der blev bagt pebernødder.