Nyvalgt styrelse på generalforsamlingen

Img 8023
Kampvalg til generalforsamlingen i Randers Lærerforening På generalforsamlingen den 14. marts i Randers Lærerforening blev både formand Leif Plauborg og næstformand Mads Christensen genvalgt uden modkandidater. Til de tre øvrige pladser i styrelsen var der kampvalg.

Den tre styrelsesmedlemmer Pia Foersom, Pia Madsen og Anja Bråten Møller fra styrelsen samt Jannick Neist, der er lærer på Vestervangsskolen stillede op til styrelsesvalget Jannic Neist blev sammen med Pia Foersom, Søndermarkskolen og Pia Madsen, Trekløverskolen valgt.

Anja Bråten Møller, der ikke opnåede valg til styrelsen blev valgt som 1. suppleant til styrelsen, og Henrik Norup som anden suppleant.

Styrelsen havde stillet forslag om en række vedtægtsændringer, hvoraf kun forslaget om to-årige generalforsamlingsperioder ikke blev vedtaget.

Beretning, regnskab, forslag om ydelser til styrelsen, forslag til kontingent blev alle vedtaget. Forslagene til vedtægtsændringer kan sammen med indholdet i de forskellige punkter læses under generalforsamling 2024 andetsteds på hjemmesiden.

Som afslutning på generalforsamlingen takkede Leif Plauborg de fremmødte medlemmer for debatlysten, for valgene og den tillid, der er vist styrelsen og takkede Anja Bråten Møller for indsatsen som kasserer gennem de sidste to år.

Vi mødes igen til generalforsamling – i marts måned 2025.

Målgruppe