Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Dsc02045
Randers Lærerforening er endt i en situation, hvor det er nødvendigt at afholde valg af et nyt medlem til styrelsen, samt til de to poster som 1. og 2. suppleant til styrelsen.

Randers Lærerforening er endt i en situation, hvor det er nødvendigt at afholde valg af et nyt medlem til styrelsen, samt til de to poster som 1. og 2. suppleant til styrelsen.

Årsagen er, at Anne Julie Høgh Boel, der blev valgt på generalforsamlingen den 17. marts, efterfølgende har søgt og fået andet arbejde uden for Randers Kommune, og at de to valgte suppleanter af forskellige personlige årsager har takket nej til posten i styrelsen.

Derfor skal der afholdes ekstraordinær generalforsamling, hvor der afvikles suppleringsvalg til styrelsen.

 

Ekstraordinær generalforsamling

Onsdag den 27. april 2022 kl. 17.00

Underværket, Stemannsgade, Randers.

Dagsorden

  1. Valg af dirigent
  2. Godkendelse af forretningsorden og valgprocedure
  3. Valg af 1. styrelsesmedlem, der samtidig er 1. suppleant som kongresdelegeret
  4. Valg af 1. suppleant til kredsstyrelsen, der samtidig er 2. suppleant som kongresdelegeret og 2. suppleant til kredsstyrelsen, der samtidig er 3. suppleant som kongresdelegeret.

Kandidater til valgene, der ønsker opslag om kandidatur m.m. på Randers Lærerforenings hjemmeside skal indsende valgoplæg og billede til 130@dlf.org senest den 21. april. Sammen med valgoplæg og billede skal du give samtykke til, at vi anvender dette på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål til arbejdet i styrelsen i Randers Lærerforening, skal du kontakte Næstformand Mads Christensen eller Formand Leif Plauborg. De kan kontaktes på følgende nummer: 8641 7188

Tilmelding til generalforsamlingen via din tillidsrepræsentant eller kredskontoret (for medlemmer uden tillidsrepræsentant) senest den 25. april på mail 130@dlf.org.

 

Vel mødt

Kredsstyrelsen

 

Emner

Målgruppe