Rigtig god påske

Paaske
Randers Lærerforening ønsker alle en rigtig god påske. Vi håber i må nyde påskedagene med jeres nærmeste i samspil med forsamlingsforbuddet.

En periode af omlægninger, ny regler og nødundervisningen har nu stået på siden begyndelsen af januar, ja faktisk i over et år.

Det kræver en stor indsats af alle lærer, at være omstillingsparat, opfindsom og udtænke nye former for undervisning i ikke vandte rammer. Fra Randers Lærerforening skal der lyde et stort tak for jeres daglige indsats.

Vi ved, at eleverne og deres særligt deres forældre har fået forståelse for jeres opgaveløsning gennem den seneste tid. Et indblik i den komplekse opgave det er at undervise virituellet, udendørs og i forskellige hold på varierende ugedage.  

Oven på alle de mange forandringer i denne coronatid ved vi, at påske bliver et dejligt afbræk for det travle arbejdsliv. Kredsstyrelsen ønsker alle medlemmer en rigtig god påske!

 

Randers Lærerforening holder kontoret lukket i dagene op til påske samt påskedagene (fra den 26 marts til og med den 5 april). Vi kan i tilfælde af akut opstået behov kontaktes på mail 130@dlf.org eller på telefon 21 14 08 19 til Mads Christensen.

 

Emner

Målgruppe