Generalforsamlingen den 19. marts er udsat

Generalforsamling 2017
Kredsstyrelsen i Randers Lærerforening besluttede onsdag den 11. marts 2020 om aftenen at udsætte generalforsamlingen på ubestemt tid.

Det sker med baggrund i den alvorlige situation i forhold til corona-virus og de tiltag, Statsminister Mette Frederiksen offentliggjorde onsdag den 11. marts om aftenen.

Vi vil, så snart det vurderes forsvarligt, indkalde til en ny generalforsamling jf vedtægterne. I vedtægterne fremgår det dog, at generalforsamlingen skal afholdes i første kvartal. Det er grundet situationen ikke længere muligt. Danmarks Lærerforening betragter situationen som ”force majeure”, der ikke vedtægtsmæssigt er taget højde for, og derfor anses dette ikke som et brud på vedtægterne.

Når der afholdes generalforsamling, vil det være med den udmeldte dagsorden, hvor der debatteres, tages stilling til regnskab, kontingent, vælges styrelse osv.

Indtil der har været nyvalg vil den nuværende styrelse fortsætte.

Som udgangspunkt vil kredskontoret være lukket for personlig henvendelse til og med den 27. marts 2020.

Kredskontoret kan kontaktes via mail 130@dlf.org. Telefon 8641 7188 vil kun være bemandet i begrænset omfang. Husk ved henvendelse via mail at anføre navn og telefonnummer, så vi kan kontakte dig.  

Desuden kan kredsformand Leif Plauborg kontaktes på 4093 9678 (mail: lepl@dlf.org) og næstformand Jette Husum på 2292 9096 (mail: jeh@dlf.org).

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os.