Debat om forsvarsforbeholdet

Debatmoede Forsvarforbehold
Torsdag den 19. maj kan du blive klogere inden valget om forsvarsforbeholdet. FH Randers og 3F afholder debatmøde

Torsdag den 19. maj står FH-Randers sammen med 3F Randers som arrangør for et fælles EU-debatmøde forud for afstemningen om det danske EU-forsvarsforbehold

Mødet er et offentligt og åbent møde for alle interesserede og afholdes i fagforeningen 3F-Randers lokaler på Tronholmen 9 i Randers fra kl. 19 – 21. Der bydes på kaffe og kage samt kolde drikker under mødet.

”Vi har i FH-Randers hverken en holdning til et ja eller nej i spørgsmålet om den mulige afskaffelse af det danske EU-forsvarsforbehold.

FH-Randers omfatter alle de faglige organisationer i Randers, og enkelte af disse har selv udmeldt en holdning til spørgsmålet, andre har ikke ønsket at tage stilling som forbund.

Modsat vil vi i FH-Randers meget gerne indbyde til et oplysende møde, hvor både tilhængere og modstandere af EU-forsvarsforholdets fremtid kan komme med sine synspunkter og anbefalinger, og dermed måske gøre os alle lidt klogere inden vi om 14 dage skal til stemmeurnerne. Det er en del af vores opgave som faglige organisationer altid at sikre mere viden om vigtige aktuelle emner, og vi har alle et klart ønske om, at vores medlemmer vil benytte sig af sin demokratiske ret og dermed deltage i folkeafstemningen den 1. juni”

Oplægsholderne til aftenens debatmøde er flere kendte lokale politikere:

Michael Aastrup Jensen (V), Nick Zimmerman (O), Charlotte Broman Mølbæk (F) og Anders Pedersen (Ø)

Mødet afholdes i et samarbejde med Netavisen Pio, og chefredaktør Niels Jespersen er vært og moderator i mødet.

Niels Jespersen har selv en fortid som historiker, veteran og forhenværende forsvarsanalytiker 

Målgruppe