Jette Husum stopper som næstformand

Jette Husum (1)
Næstformand Jette Husum har meddelt styrelsen i Randers Lærerforening, at hun ikke genopstiller til den kommende generalforsamling, og derved fratræder som næstformand ved udgangen af marts måned 2020.

Jette blev valgt ind i styrelsen i den daværende Randers Lærerforening (Kreds 136) i 1994. I 2000 blev hun valgt til næstformand – en post hun varetog frem til 2006, hvor Randers Lærerforening og dele af Kredsene 138 og 135, der bl.a. dækkede kommunerne rundt om Randers Kommune, fusionerede til Randers Lærerforening Kreds 130. Her blev hun valgt som næstformand i den nye Kreds.

Jette ser med stor glæde tilbage på i alt 26 år som aktiv i styrelsen både på det politiske niveau, hvor hun har repræsenteret Randers Lærerforening som bl.a. kongresdelegeret og forhandler, som repræsentant for medarbejderne i bl.a. Randers Kommunes Hoved-MED-udvalg (medlem fra 1996 til nu, og næstformand fra 1998 til 2007) og desuden varetaget en lang række opgaver i forbindelse med sagsbehandling for medlemmerne i Randers Lærerforening og arbejdet med bl.a. uddannelse af arbejdsmiljørepræsentanterne på Randers Lærerforenings område.

Jette fortæller: ”Min vision, mit personlige egagement har altid været at stå på mål for lærerne og for de øvrige medlemmer i Randers Lærerforening. Målet har altid været at gøre en indsats for alle medlemmer i Randers Lærerforening. Sammen med de forskellige styrelser har jeg altid arbejdet for, at medlemmerne får de bedst mulige løn- og arbejdsvilkår og for at sikre det enkelte medlem ordentlige forhold. Desuden har jeg gennem arbejdet med sagsbehandling altid haft det mål, at det enkelte medlem skulle behandles ordentligt, hvis der har været en konflikt med fx arbejdsgiveren”.

Leif Plauborg, formand i Randers Lærerforening udtaler: ”Jeg har samarbejdet med Jette, siden vi gik i gang med at sammenlægge de tre kredse. Jeg har altid oplevet Jette som meget engageret og med stor fokus på det enkelte medlems situation og rettigheder.  Ligeledes har Jette som medlem og i en lang peronde også som næstformand i Randers Kommunes Hoved-MED-udvalg ydet en stor indsats for alle medarbejdere i Randers Kommune, bl.a. gennem arbejdet med Personalepolitikken. Herfra skal der – når vi når frem til marts siges en stor tak for indsatsen gennem i alt 26 år”.

”Det har været en fantastisk tid i Randers Lærerforening, men alt har en ende. Fremover har jeg også meget andet at kaste mig over, bl.a. er jeg engageret i BROEN-Randers, der hjælper børn ind i fællesskaber, som bestyrelsesmedlem i RGF, og så lige en stor familie af egen produktion”, slutter Jette Husum.

Yderligere oplysninger

Leif Plauborg, formand i Randers Lærerforening 4093 978
Jette Husum, næstformand i Randers Lærerforening 2292 9096