Anja Bråten Møller - kandidat til styrelsen i Randers Lærerforening

Anja B M 3
Anja Bråten Møller - lærer og tillidsrepræsentant stiller op til styrelsen

Tidligere i år tog jeg en beslutning: Jeg ønsker at stille op som kandidat til kredsstyrelsen i Randers Lærerforening. Og det er jeg glad for, at jeg gjorde. Det mærkes helt rigtigt.

 Mit navn er Anja Bråten Møller og jeg er ansat som folkeskolelærer på Korshøjskolen, hvor jeg også er tillidsrepræsentant. Jeg har været lærer i 20 år, alle i Randers Kommune.

 Privat bor jeg langt ude på landet sammen med Tino og mine to dejlige børn, Mikkel og Ida. Jeg har altid været glad for dyr, og der er da også både hund, kat og heste i mit liv nu. Det gør mig glad.

 Jeg har med mit arbejde som tillidsrepræsentant fået større indsigt i flere af de udfordringer, folkeskolen står i, også i vores kommune. Men jeg har også set, hvilke muligheder vi som fagforening har for at påvirke vores arbejdsgivere hen mod en bedre skole. Og det vil jeg virkelig gerne være med til at arbejde videre ind i.

Et af de områder, som jeg finder særligt interessant, er rekruttering, styrkelse og fastholdelse af lærere på vores skoler. Det er både allerede til Læreruddannelsen, hvor jeg ser fordele i, at samarbejdet ud til skolerne forbedres. Men det er i særdeleshed, når der er brug for nyansættelser, og når der skal være øget fokus på de allerede ansattes forhold, så vi får vist en folkeskole i Randers Kommune, hvor vi gerne vil komme og gerne vil blive.

Som lærerforening, lokalt og landsdækkende, har vi brug for vores medlemmers opbakning til at løse nye og gentagne udfordringer i lærerens arbejdsliv. Vi har brug for støtte, når vi udfordrer vores samarbejdspartnere til en forbedret skole. Vi har brug for vores medlemmers øjne ud i hverdagen, hvor vi skal have mulighed for at give vores elever et fantastisk skoletilbud, fordi vi har nogle fantastiske lærere, der kan fokusere på at være lærere. Medindflydelse giver muligheder.

Når vi mødes til generalforsamlingen den 17. marts, så vil det være mig en ære, om du vil give mig din stemme. Jeg lover i så fald gå til arbejdet med ildhu og ydmyghed, og det vil oprigtigt glæde mig, hvis jeg kan få lov til at arbejde endnu mere for Randers Lærerforenings medlemmer.

 

Med venlig hilsen

Anja Bråten Møller