Støtte til kollegerne på Nørrevangsskolen

Fastelavsboller
Fredag formiddag besøgte Randers Lærerforenings formand Leif Plauborg Nørrevangsskolen. Med sig havde han en hilsen fra tillidsrepræsentanterne i Randers Lærerforening og en omgang fastelavnsboller.

Her kan du se hilsnen til kollegerne på Nørrevangsskolen:

Kære Kolleger på Nørrevangsskolen

Som tillidsrepræsentanter på kommunens øvrige skoler og andre arbejdspladser med DLF-overenskomst, har vi på afstand fulgt debatten omkring facebook og undervisningen i Kristendomskundskab.

I skal vide, at I som kolleger har vores fulde opbakning. Det er vigtigt, at vi også fremover ikke lader os påvirke af politisk misbrug af en undervisningssituation, men står fast på og sammen om, at vi træffer de nødvendige pædagogiske, didaktiske og faglige valg, og dermed holder fast i vores metodefrihed og professionelle dømmekraft. 

Det er det, der gør os i stand til at levere spændende og vedkommende undervisning for vore elever, og derfor vi må stå sammen om, at denne sag trods de mange ubehagelige kommentarer ikke fører til, at vi indskrænker os, når vi indfører eleverne i samfundets kulturer og værdier igennem tiden, indskrænker elevernes møde med kulturel mangfoldighed eller undlader at lære dem at deltage i bærende og mangfoldige fællesskaber.

Folkeskolen skal være stedet, hvor forskellige identiteter og kulturelle baggrunde mødes. Dette skal vi løbende både kæmpe for og sikre, således at det også sker fremadrettet.

En stor hilsen

Fra tillidsrepræsentanterne og kredsstyrelsen i Randers Lærerforening