Velkommen til et nyt skoleår

Velkommen tilbage til et nyt skoleår. Vi håber i alle har nydt en velfortjent sommerferie efter et noget anderledes, skoleår end vi tidligere har prøvet

Kære kolleger

Velkommen tilbage til et nyt skoleår. Vi håber i alle har nydt en velfortjent sommerferie efter et noget anderledes, skoleår end vi tidligere har prøvet. Skoleåret 2020/2021 bliver forhåbentlig præget af mindre Covid-19 og mere fokus på kerneopgaven -  undervisning, planlægning og et godt samarbejde med alle på skolen. Men Covid-19 er stadig en faktor og vi er meget opmærksomme på, at de rette tiltag og hensyn indarbejdes i skolens hverdag.

Tillidsrepræsentanterne, arbejdsmiljørepræsentanterne og Randers Lærerforening er alle klar til at svare på spørgsmål, afklarer tvivl og hjælpe i alle henseender, hvor det er muligt.

En spændende tid venter. Periodeforhandlingerne har været på sommerferie og forventes genoptaget her i august. Resultaterne er ikke i hus endnu, men der arbejdes fra alle sider for at opnå et resultat, som folkeskolen kan arbejde under. Leif Plauborg, formand for Randers Lærerforening deltager jævnligt i møder med hovedforeningen og opdateres herigennem for efterfølgende at orienterer tillidsrepræsentanterne.

Randers Lærerforening ønsker jer alle en god skolestart.

Emner

Målgruppe