Valg af næstformand i Danmarks Lærerforening

Et stort punkt på Danmarks Lærerforenings kongres i starten af oktober vil blive valg af næstformand, hvor der pt er to kandidater. I styrelsen i Randers Lærerforening har alle tilkendegivet, at de støtter Dorte Lange med følgende begrundelse.

I styrelsen i Randers Lærerforening har alle tilkendegivet, at de støtter Dorte Lange med følgende begrundelse:

Vi anbefaler, at man genvælger Dorte Lange som næstformand. Dorte besidder en for foreningen lang række af vigtige egenskaber udover, at hun har et meget stort netværk såvel nationalt som internationalt. Netværk, der kommer alle i foreningen til gode.
Vi vurderer, at i den nuværende situation, hvor der efter nytår skal foregår en periodeforhandling, er Dorte den rigtige til at varetage næstformandsposten. Dorte har lavet et stort og vigtigt arbejde i forhold til strategien siden 2013, og nu hvor de afgørende forhandlinger står for døren, er det vigtigt, at hun er med til får tingene til at nå i mål.  Vi tror på, at Dorte er den rigtige til sammen med formanden at arbejde for en central arbejdstidsaftale, og samtidig er Dorte i øvrigt tydelig og stærk i sin kommunikation om foreningens politik og holdninger.

Emner

Målgruppe