Periodeforhandlingen og "Ny start"

Leif Kongres 2019 1
Et af kongressens store punkter var den kommende periodeforhandling. Her var Randers Lærerforenings formand Leif Plauborg på talerstolen med et indlæg.

I sit indlæg sagde Leif bl.a. 

"Som repræsentant fra Randers Lærerforening vil jeg trække tråde tilbage til tiden før 2013. Vi var som bekendt – eller rettere Randers Kommune var med i KL’s partnerskab. Det var forløberen for indgrebet i 2013 og det betød for os 2 år i mødeplan efter de daværende regler. Absolut noget der ikke gav mening. Og Ingen var i tvivl om, at noget alvorligt var på vej.

Hvis Danmarks Lærerforening var en bokser, så var vi mere end almindelig tæt på en enddog alvorlig knockout af "Tyson'ske" dimensioner tilbage i 2013.

I en lang periode klamrede vi os til tovene, fandt små smutveje, og var oppe mod en modstander, der nok ikke kun havde bestukket sidedommere, kamplederen, og havde hyret publikummet, men også havde fat i en en vis del på den presse, der skulle dække kampen.

Gennem et langsigtet arbejde, forskellige velvalgte taktiske tiltag, gode små fif fundet på af sekundanterne ude i ringhjørnet, et samarbejde med dem, der skulle kæmpe de næste kampe, så er vi nu på rette vej – kampen - for at blive i sportssproget kræver lang træning, gode sparringspartnere, gode managere osv…

Strategien for en bokser er også at finde de rigtige modstandere undervejs, få lagt den rigtige strategi for vejen tilbage til toppen. Det har været udfordringen for os som forening. Indtil nu er det lykkedes, og om vi når i mål, det ved vi ikke helt.

Normalt er der kun en vinder i en boksekamp, sjældent ender den uafgjort. Vores boksekamp skal tegne en ny linje i samarbejdet siden 2008. Når kampen er færdig skal der faktisk være tre vindere – KL, Os og dermed folkeskolen. Randers Lærerforening tror på, at vi kan lykkes!

Se indlægget her

Kongres 2019

Leif Plauborg var på kongressens talerstol - se hans indlæg her.

Emner

Målgruppe