Valg til Hovedstyrelsen

Kredsstyrelsen i Randers Lærerforening opfordrer dig til at stemme til hovedstyrelsesvalget. Vi anbefaler, at du stemmer på Gordon Ørskov Madsen og/eller Charlotte Ipsen.

Anbefaling af Gordon Ørskov Madsen 
Gordon har de seneste 10 år siddet på en central plads i forretningsudvalget, og derfra arbejdet med arbejdstidsaftaler. Efter 2013 har han været en central og vigtig aktør i forhold til, at der er indgået en lang række lokale aftaler og fælles forståelser.

Gordon arbejder ihærdigt for at sikre, at vi kan få en ny central arbejdstidsaftale, en aftale, der sikrer lærere og børnehaveklasseledere en fagprofessionel frihed, hvor fokus er på undervisning og dannelse i stedet for kontrol og styring. Der kræver løsninger, der findes i fællesskab og gennem samarbejde.

Lokalt har vi haft stor gavn af Gordon – selvfølgelig som dirigent på vore generalforsamlinger – men også som et tale- og hørerør i forhold til den absolutte ledelsesmæssige top i Danmarks Lærerforening.

Gordon har altid med stort engagement og ildhu taget vore problemer seriøst og arbejdet ihærdigt for, at vi kunne finde løsninger.

Det første vigtige mål for den nye hovedstyrelse er en ny central arbejdstidsaftale, således at vi slipper af med Lov 409. Og her er Gordon en vigtig brik. Derfor: stem på Gordon – han skal i Hovedstyrelsen og med stor opbakning!

Anbefaling af Charlotte Ipsen
Charlotte har i hovedstyrelsen været med til at påvirke de landspolitiske dagsordener med hensyn til bl.a. inklusion, Aula, læringsplatforme, elevplaner, læringsportaler og læringsmålstyringen.

Charlotte har samtidig med arbejdet i hovedstyrelsen også arbejdet i styrelsen i Århus og haft undervisning på en skole i Århus. Det er vigtigt, at der er en stemme fra en lærer, som har været i skolen både før og efter reformen.

Med Charlotte i hovedstyrelsen, og gerne i det pædagogiske udvalg, har Randers Lærerforening et direkte bindeled via vores samarbejde i Østjylland. Her er der mulighed for at påvirke og kvalificere beslutninger til gavn for alle medlemmer.

Stem på Charlotte, hvis vi skal sikre os et fortsat fokus på et langt lærerarbejdsliv og den gode skole.

Stillere
Leif, Mads og Michael er stillere for Gordon, og Jette og Pia er stillere for Charlotte i forbindelse med valget.

Målgruppe