Opgaveoversigten

Skoleåret er planlagt, opgaveoversigten er udleveret (har du ikke fået den endnu, skal du kontakte din TR), men hvad fortæller den egentlig om?

Den planlagte undervisning og opgaver som udløser undervisningtillæg har betydning for undervisningstillæget størrelse. Alle får undervisningstillæg op til de 750 timer på årsplan.

Viser opgaveoversigter, at der skal læses flere timer end 750 på årsplan vil man få endnu et tillæg. Tillæget afhænger af hvor mange timer, der læses udover 750 timer. Understøttendeundervisning og lejrskole tæller  med i denne sammenhæng

6 ferieuge skal fremgå af opgaveopsigten, hvis den ønskes afholdt!

Øverst på opgaveoversigten fremgår beskæftigelsesgraden, hvilket har bedtydning for løn, undervisningstimer, ferie, pension og mange andre forhold. Opstår det tvivl om dette så spørg tillidsrepræsentanten eller ring gerne til kreds kontoret på 86 41 71 88.

Læs opgaveoversigten godt igennem. Se om der er opgaver som mangler eller opgaver i ikke var bekendte med på planlægningstidspunktet.

Er der spørgsmål eller brug for forklaringer i forbindelse med opgaveoversigten er du altid velkommen til at kontakte os på kredskontoret på tlf 86 41 71 88 eller på email 130@dlf.org