Nyhedsbrev februar 2016

I 2016's første nyhedsbrev kan du læse Kurts leder " Vi går ind for samarbejde", information om kollektiv ferielukning og sygdom i vinterferien og en lang række ting om den kommende generalforsamling.

Læs nyhedsbrevet her

Nyhedsbrev december 2015

I denne udgave af Nyhedsbrevet kan du  bl.a. læse Kurts sammenligning af forholdene i Ontario og Randers, læse oom inklusionsundersøgelsen 2015, der igen viste store udfordringer på området og information om projekt "Mere tid og trivsel"

Læs nyhedsbrevet her

Nyhedsbrev oktober 2015

I dette nummer af nyhedsbrevet kan du bl.a. læse om Hokus Pokus, nye spørgsmål og svar samt lidt om kollektiv ferielukning i efterårsferien.

Læs mere her

Nyhedsbrev august 2015

I denne udgave af nyhedsbrevet kan du bl.a. læse Kurts kommentar til SF's forslag om mindre tilstedeværelse ude på skolerne, møde med forvaltning og den nye direktør samt skoleledernes formand, samt om Fritvalgstillægget og ændringer i lønnen.

Læs nyhedsbrevet her

Nyhedsbrev juni 2015

I juni-udgaven af nyhedsbrevet er der nye spørgsmål og svar. Du kan desuden læse om, hvordan du skal forholde dig i forbindelse med sygdom og ferie, eller hvad du skal gøre, hvis du ikke har optjent nok ferie. Randers Lærerforening har også indsendt høringssvar omkring specialundervisning.

Læs nyhedsbrevet her

Nyhedsbrev april 2015

Så kom apriludgaven af nyhedsbrevet på gaden. Læs bl.a. om valg af tillidsrepræsentanter, det digitale hjul om de 15 arbejdstidspunkter, aldersreduktion, spørgsmål og svar om bl.a. arbejde på Grundlovsdag og Kurts blog, der bl.a. handler om mulig lærermangel i Randers.

Læs nyhedsbrevet her.

Nyhedsbrev marts 2015

Martsudgaven af "Nyhedsbrevet" indeholder information om generalforsamlingen, OK 15 og omtale af kommende pensionistarrangementer.

Læs nyhedsbrevet her

Nyhedsbrev februar 2015

I uge 6 udsendte vi februar-udgaven af nyhedsbrevet. Her var der bl.a. nyt om kollektiv ferielukning, ledighed grundet lockouten, gruppelivsforsikring, omtale af generalforsamling og ændrede fradragsregler for fagligt kontingent.

Læs mere her

Nyhedsbrev december 2014

Læs nyhedsbrevet her

Nyhedsbrev november 2014

Læs Nyhedsbrevet her

Webdesign: BUCHS AS